MENU na celý týždeň

Denné MENU pravidelne zverejňujeme aj na FB stránke

Zdravé jedlo a gurmánsky zážitok môžete mať každý deň

Špecialita týždňa:
Cícerová omáčka so zeleninovou tempurou  (11)  5,40€
Cícer má málo tukov, a preto patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám. Pomáha regulovať hladinu cukru v krvi, znižujú hladinu cholesterolu a triglyceridov, prevencia rakoviny hrubého čreva a podporuje sexualitu. Obsahuje viac železa ako ostatná strukoviny a je bohatý zdrojom vlákniny, kyseliny listovej, horčíka, zinku a mangánu.

Pondelok 18.9.:
Pórová polievka s provensálskymi bylinkami (6)  0,70€
Zapekané kukuričné cestoviny s brokolicou, tofu a vegan syrom (6)  4,90€
Kurací plátok na lahodnom kele 3,90€ 

Utorok 20.9.:
Mrkvová s estragónom 0,70€ 
Ragú na mexický spôsob (6)  3,90€
Cviklové ragú s kuracím mäsom, chrenom a sójovou smotanou (6)  3,90€ 

Streda 21.9.:
Karfiolový krém 0,70€
Pečená plnená cukina s tempehom    (6)  3,90€
Kuracie sote na kukurici a hrášku 3,90€

Štvrtok 22.9.:
Stredomorská fazuľová  0,70€           
Robi plátok na hubovej omáčke (1,6) 3,90€
Kurací „KEBAB“ v pšeničnej placke, alebo s inou prílohou  (1,6)     3,90€

Piatok 23.9.:
Lúsková polievka na kyslo (6)  0,70€
Zeleninová feijoláda s čiernou fazuľou, tekvicou a paprikou 3,90€
Treskovník Novozélandský s glazovanou cibuľkou   (4)  4,90          


PRÍLOHY sú za 1€:
Ryža natural // Ryža jazmín // Pohánka // Zemiaky (varené, tlačené s cibuľkou, pečené s rozmarínom)
Váha mäsa v surovom stave: 120g
Polievka:
- malá 0,3l / 0,70€  
- samostatne 0,45l / 1,50€
Váha porcie min. 350g

Ak vám u nás chutilo, povedzte to ostatným...
Ak nie, povedzte to nám.